Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS

Jaarverslag online

Het jaarverslag 2014-2015 is hier in te zien. Het heeft betrekking op de activiteiten in de periode 1 oktober 2014 tot en met 30 september 2015 en is Engelstalig.

EducationUSA LLM Fair 2016

Studeer je Rechten en overweeg je een LLM studie aan een Amerikaanse law school? Schrijf je dan nu in voor dinsdagavond 1 november 2016.

Vlog vanuit de VS

Esther rondde voor de zomer haar middelbare school af, brengt een tussenjaar door aan Bemidji State University en heeft zich voorgenomen regelmatig te vloggen over haar ervaringen. Je vindt de vlogs op haar YouTube kanaal Esther in de USA.

Testboeken bestellen

Wist je dat je bij het Fulbright Center ook terecht kunt voor oefenmateriaal voor verschillende toelatingstesten als de TOEFL en GRE? Als je het via de webshop bestelt, heb je het binnen enkele dagen in huis.

Eerstvolgende deadline

Zit jij in 6 vwo en ben je van plan je aan te melden voor het Campus Scholarship Program? Dien dan voor 28 oktober aanstaande je aanmelding in.

Openingstijden Fulbright Center

Het Fulbright Center is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00-17:00 uur en op vrijdag van 9:00-13:00 uur.

Beurzen undergraduate studie in de VS

Zit je nu in de bovenbouw van het VWO en denk je erover om een jaar in de VS te gaan studeren na je eindexamen? Dan is het Campus Scholarship Program misschien wel iets voor jou. 

Beurzen voor graduate studie in de VS

Studeren, onderzoek doen, doceren in de VS? Vraag een Fulbright-beurs aan.