Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS

Nu te bestellen: In Amerika heb ik ruim leren denken

Ter gelegenheid van de Fulbright@65 viering interviewde Manon Kolsteren alumni die tussen 1950 en nu in Amerika studeerden of onderzoek deden. Herkenbare verhalen voor wie dat ook deed, inspirerend voor wie een verblijf in Amerika overweegt. Deze hardback uitgave is nu ook te bestellen.

Open Doors 2015

Het Open Doors Report 2015 van het Institute of International Education laat wederom een forse toename van het aantal Nederlandse studenten in de VS zien. Het aantal Amerikaanse studenten in Nederland nam licht af.

Pre-Departure Handbook 2015

Het Pre-Departure Handbook 2015 biedt handige informatie voor iedereen die voor studie naar Amerika vertrekt.

Openingstijden Fulbright Center

Het Fulbright Center is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00-17:00 uur en op vrijdag van 9:00-13:00 uur.

Testboeken bestellen

Wist je dat je bij het Fulbright Center ook terecht kunt voor oefenmateriaal voor verschillende toelatingstesten als de TOEFL en GRE? Als je het via de webshop bestelt, heb je het binnen enkele dagen in huis.

Beurzen undergraduate studie in de VS

Zit je nu in de bovenbouw van het VWO en denk je erover om een jaar in de VS te gaan studeren na je eindexamen? Dan is het Campus Scholarship Program misschien wel iets voor jou. 

Beurzen voor graduate studie in de VS

Studeren, onderzoek doen, doceren in de VS? Vraag een Fulbright-beurs aan.