Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS

Nieuws

Ben jij scholier en ga je aanstaand najaar in Amerika studeren? Vraag dan voor 1 mei aanstaande de Ivy Circle beurs aan!

Onderzoek

Studie laat zien: gap year in de VS heeft vele positieve effecten: prima Engels leren spreken, internationaal vriendennetwerk, sneller studeren in Nederland, goede start loopbaan.

Het Open Doors Report is verschenen. Belangrijk nieuws: stabiel aantal Nederlandse studenten kiest voor Amerika ondanks crisis en minder beurzen.

Fulbright Center op Facebook en Twitter

Volg de tweets van Educational Adviser Fabienne van den Bor en word fan van het Fulbright Center op Facebook!

Facebook Groep voor studenten

Er is een speciale facebook groep voor undergraduate en graduate studenten waar je tips krijgt en vragen kunt stellen over studeren in Amerika. Ook kun je hier je eigen ervaringen melden. Je vindt deze groep hier.

Openingstijden Fulbright Center

Het Fulbright Center is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 17.00 uur en vrijdag van 9.00 - 13.00 uur. Het telefoonnummer is 020-531 5930.

Testboeken bestellen

Kijk hier voor een overzicht van testboeken die je online kunt bestellen.

Beurzen undergraduate studie in de VS

Zit je nu in de bovenbouw van het VWO en denk je erover om een jaar in de VS te gaan studeren na je eindexamen? Dan is het Campus Scholarship Program misschien wel iets voor jou. Voor meer informatie klik hier.

Beurzen voor graduate studie in de VS

Studeren, onderzoek doen, doceren in de VS? Vraag een Fulbright-beurs aan. Voor meer informatie over het programma, de voorwaarden en de deadlines, klik hier.