Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
over ons

Routebeschrijving

Adres: Westerdoksdijk 215 - 1013 AD Amsterdam

Te voet vanaf Amsterdam CS

Verlaat Centraal Station aan de achterzijde (aan de kant van het IJ), sla linksaf en loop langs de taxi-standplaats over De Ruyterkade. Loop dan langs het Havengebouw en de Kamer van Koophandel, maar blijf langs het IJ lopen, sla niet af de stad in, en ga de brug over. Aan de andere kant van de brug zie je rechts het Paleis van Justitie en links een groot woonblok, dit is het Westerdok. Het Fulbright Center bevindt zich op de begane grond in het tweede woonblok van het Westerdok, op de hoek van de Winthontstraat en de Westerdoksdijk. Totale looptijd vanaf CS is 8-10 minuten.

Per bus vanaf Amsterdam CS

Verlaat het Centraal Station aan de voorzijde. Loop richting centrum tot aan de bushaltes voor het Victoriahotel. Bus 48 richting Sloterdijk vertrekt van de eerste rij bushaltes op het plein. Stap uit bij halte Westerdoksdijk, dit is de tweede stop en loop 100 meter terug. Het Fulbright Center is aan de overzijde van de weg. Reistijd is 2-3 minuten. Je kunt dezelfde bus ook vanaf Station Sloterdijk nemen, stap dan uit bij de halte Westerdoksdijk en loop 50 meter door in de rijrichting.

Per auto

Komend vanuit de richting Zaanstad of Den Haag: rondweg A10 westzijde. Neem de afslag Westpoort, volg dan de S102 richting Centrum / Centraal Station. De S102 gaat over in de S101 - Spaarndammerdijk, Spaarndammertunnel, Tasmanstraat, dan in S100 - Van Diemenstraat en tenslotte Westerdoksdijk. Het Fulbright Center bevindt zich in het vóórlaatste blok van het Westerdokgebouw, begane grond. Betaald parkeren vóór het gebouw of in de parkeergarage IJ-dock.

Komend vanuit de richting Hilversum, Utrecht: rondweg A10 oostzijde. Neem afslag S114, Zeeburg. Aan het einde afrit naar links, volg IJburglaan en dan na de Piet Heintunnel verder richting Centraal Station, dus na tunnel rechtsaf slaan en via de Piet Heinkade, en de De Ruyterkade voorbij Centraal Station. Blijf na CS langs het IJ rijden tot aan de Westerdoksdijk. Het Fulbright Center bevindt zich in het tweede blok van het Westerdokgebouw, begane grond. Betaald parkeren vóór het gebouw of in de parkeergarage IJ-dock.

Als u een parkeerapp heeft, voer dan nummer 10942 in. De parkeerautomaat staat op de Westerdoksdijk dichtbij de brug aan de CS zijde.