Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
programma's

Campus Scholarship Program (CSP)

Wil je na je eindexamen een jaar lang in Amerika studeren aan een geaccrediteerde Amerikaanse universiteit van goede kwaliteit? Meld je dan aan voor het Campus Scholarship Program! Door het Amerikaanse liberal arts systeem heb je een ruime vakkenkeuze en kun je je studie combineren met sport, dans en muziek. Het uitgebreide vakkenaanbod geeft je alle ruimte om je te oriënteren op je vervolgstudie en je woont op een campus met uitstekende voorzieningen voor internationale studenten, van residence halls en dining halls tot sportvelden en bibliotheken.

Na selectie mag je rekenen op een goede voorbereiding op jouw jaar in de Verenigde Staten. Je plaatsing is gegarandeerd, je ontvangt een forse reductie van de kosten en minimaal één studiemogelijkheid binnen het opgegeven budget. Ervaren medewerkers van het Fulbright Center begeleiden jou en je ouder(s) tijdens het hele traject: van aanmelding, selectie van universiteiten en verkrijgen van studiebeurzen tot bijeenkomsten ter voorbereiding op je vertrek. 

In onderstaande video vertellen onze alumni hoe zij hun jaar in de VS hebben ervaren 

Meer weten?

Wil je meer informatie of hebben jij of je ouder(s) vragen? Lees de programma informatie door of kom naar een informatiebijeenkomst in jouw regio over studeren in Amerika. Je komt dan ook meer te weten over de studiemogelijkheden in de VS en kunt je vragen stellen aan oud-studenten die hebben deelgenomen aan het Campus Scholarship Program. 

Je kunt je vragen ook stellen via mail of telefonisch contact opnemen via 020-5315938.

Wil je graag per mail op de hoogte blijven van nieuwtjes over studeren in Amerika?

Schrijf je in voor de CSP Nieuwsbrief!