Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
advies

Informatie en advies

Het Fulbright Center biedt een aantal informatie- en adviesdiensten aan. Gebruik van het documentatiecentrum is kosteloos. De meeste andere diensten worden geleverd tegen betaling.

Afspraak met de Educational Adviser

Een adviesgesprek voeren is alleen zinvol als je concrete vragen hebt en je eerst goed hebt geïnformeerd over de mogelijkheden van studie in de VS die op jouw situatie van toepassing zijn. Je kunt dit doen door de informatiebladen te lezen die je gratis hier kunt downloaden. Een adviesgesprek is niet gratis. Klik hier voor het maken van een afspraak en verder informatie.

Stel een vraag

Als je een vraag hebt, dan kun je deze hier stellen. Over het algemeen geven we binnen twee werkdagen antwoord. Je kunt ook bellen naar 020-531 5930. Op werkdagen is er altijd iemand om je vraag te beantwoorden, tussen 8.00 - 16.30 uur behalve op vrijdag, dan tot 13.00 uur.

Documentatie

In het Fulbright Center kun je op afspraak boekwerken, catalogi en ander materiaal raadplegen. Dit is kosteloos. Boeken en andere materialen worden niet uitgeleeend.

Oefenmateriaal

Het Fulbright Center beschikt over een aantal oefenboeken voor toelatingtests zoals de TOEFL, ACT, SAT en GRE. In het Center kan men deze gratis gebruiken.

Grantbase

Het Fulbright Center heeft veel beursmogelijkheden verzameld en vastgesteld of deze toegankelijk zijn voor Nederlandse studenten, docenten en wetenschappers. Deze database staat online. Klik hier om deze te raadplegen.