Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
advies

Maak een afspraak

Je kunt op afspraak bij het Fulbright Center terecht voor advies en informatie.

Adviesgesprek

Een persoonlijk adviesgesprek met de Educational Adviser is zinvol na bestudering van de basisinformatie op deze website en/of indien je specifieke vragen hebt. Persoonlijke adviesgesprekken vinden plaats op het kantoor van het Fulbright Center. Zie hier voor adres- en routeinformatie. 

De tarieven zijn als volgt:

 • - Adviesgesprek 30 minuten, vol tarief: € 50
 • - Adviesgesprek 60 minuten, vol tarief: € 75
 • - Adviesgesprek 30 minuten, studententarief: € 35 
 • - Adviesgesprek 60 minuten, studententarief: € 50
 • - Skype adviesgesprek 20 minuten: € 30

Studententarief: vul bij betaling het nummer van je collegekaart in. Neem deze mee naar de afspraak. Betaling kan alleen via iDeal. Maak een afspraak via de online planner.  Ben je verhinderd, bel dit door op 020-5315930 of stuur een mail naar info@fulbright.nl. Let op: afzeggen is kosteloos tot 2 werkdagen voor de geplande datum en tijd. Daarna wordt geen restitutie verleend. Alleen als je wegens ziekte niet kunt komen en je meldt dit bij je afzegging, dan kan een andere afspraak worden gemaakt en hoef je niet opnieuw te betalen.

Adviesgesprekken kunnen worden aangevraagd voor maandag en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur. In het najaar kan door grote drukte de wachttijd voor een afspraak oplopen. Mocht je niet binnen enkele weken terecht kunnen, mail dan naar info@fulbright.nl. Vermeld duidelijk dat je een afspraak voor een adviesgesprek wilt plannen, je huidige schoolopleiding en -jaar of studie, het jaar waarin je in Amerika wilt studeren en de vragen die je hebt. We kijken graag of we alsnog een afspraak voor je kunnen plannen.

Skype adviesgesprek

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een Skype adviesgesprek. Maak een afspraak via de online planner. Vermeld je eigen Skype naam, de naam van de universiteit of middelbare school en je emailadres (van de universiteit). De Educational Adviser neemt dan op het afgesproken tijdstip contact met je op.  In het najaar kan door grote drukte de wachttijd voor een afspraak oplopen. Mocht je niet binnen enkele weken terecht kunnen, mail dan naar info@fulbright.nl. Vermeld duidelijk dat je een afspraak voor een Skype adviesgesprek wilt plannen, je huidige schoolopleiding en -jaar of studie, het jaar waarin je in Amerika wilt studeren en de vragen die je hebt. We kijken graag of we alsnog een afspraak voor je kunnen plannen

Documentatiecentrum

Gebruik maken van het documentatiecentrum is kosteloos. Dit is er te vinden:

 • - Overzichten van opleidingen in Amerika
 • - Studiegidsen van Amerikaanse universiteiten
 • - Boeken over stage lopen met stageadressen
 • - Nederlandse en Amerikaanse financieringsmogelijkheden
 • - Oefenmateriaal toelatingstesten
 • - Boeken over het samenstellen van een goede aanmelding

Je kunt een afspraak maken voor het documentatiecentrum op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 16.00 uur. Om 16.00 uur sluit het documentatiecentrum.