Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
home

Agenda

EducationUSA LLM Fair

Donderdag 2 november 2017, 18:30 uur

Studeer je rechten of ben je al een aantal jaar afgestudeerd en overweeg je een LLM graad te gaan behalen aan een Amerikaanse Law School? Het Fulbright Center organiseert in samenwerking met EducationUSA de derde editie van een LLM Tour in Europa, met fairs in Amsterdam, Parijs, Brussel, Luxemburg, Oslo, Wenen, Zagreb en Praag. De LLM Fair biedt je een uitgelezen kans vertegenwoordigers van verschillende Amerikaanse Law Schools te ontmoeten en meer te weten te komen over de mogelijkheden en financiering van je studie. Je bent van harte welkom de informatiesessie bij te wonen die we van 18:30-19:30 uur organiseren over de volgende onderwerpen:

  • Preparing a successful LLM application
  • Funding your LLM
  • The LLM Experience
  • Career options and the Bar Exam

Sprekers zijn afkomstig van de aanwezige Law Schools. Aansluitend, van 19:30-21:00 uur, kun je in gesprek met decanen van Law schools. 

De volgende Amerikaanse Law Schools zullen aanwezig zijn:

De fair vindt plaats op een centrale locatie in Amsterdam, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een openbare parkeergarage dichtbij. Bezoeken van de fair is kosteloos. Registreer door het invullen van de korte vragenlijst hieronder. Presenteer het ticket dat je per e-mail ontvangt bij de deur. Op het ticket staan nadere gegevens over de locatie.