Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
programma's

Competitive College Club

Wil je na je eindexamen beginnen met een bachelorstudie aan een Amerikaanse universiteit? Dan is de Competitive College Club misschien iets voor jou. Het zoeken naar passende universiteiten, het complexe aanmeldingsproces doorlopen en het vinden van financiering kan een overweldigende ervaring zijn – zeker als je geen vrienden of vriendinnen hebt die dit ook aan het doen zijn. 

In de Competitive College Club ontmoet je andere scholieren met wie je in ieder geval één ding deelt: je droom om in de VS te studeren. Of je nu een kunstopleiding wilt volgen, engineering wil gaan doen aan een technische universiteit, een topsporter bent of vooral uitkijkt naar het leven en studeren op een campus, in de Competitive College Club werk je samen aan hetzelfde doel.
 
We laten jullie dat natuurlijk niet alleen doen. Hoe ziet dat eruit?

  • Je woont gedurende 18 maanden regelmatig een bijeenkomst bij en wordt voorbereid op het afleggen van de toelatingstesten (SAT of ACT en TOEFL), leert hoe het toelatingsproces werkt, krijgt begeleiding bij het vinden van een passende universiteit, het opstellen van je aanmelding en informatie over de financieringsmogelijkheden van je studie zoals studiebeurzen.
  • Je ontvangt gedurende het hele proces ondersteuning van ervaren medewerkers van het Fulbright Center en experts uit het veld. Dit gebeurt niet alleen in de club, maar je kunt ook individueel bij ons terecht voor advies.
  • Ook je ouders en docenten kunnen bij ons terecht voor advies

Voor scholieren die in 2020 eindexamen doen gaat de Competitive College Club in januari 2019 van start, onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Je kunt tot 7 januari 2019 een aanmelding indienen. Bezoek de aanmeldingspagina voor meer informatie. Voor verdere informatie raadpleeg je ook de pagina's over kosten en voorwaarden.