Nederlands Engels
Facebook Twitter RSS
over ons

Medewerkers

U kunt het e-mailadres van medewerkers vormen met de eerste voorletter gevolgd door een punt, vervolgens de achernaam en het 'at' teken, gevolgd door fulbright.nl. Bij medewerkers met 'van den', vormt u het deel na de voorletter door de voorzetsels aan de achternaam vast te schrijven. Dus A. van den Oever wordt 'a.vandenoever' gevolgd door het 'at' teken en 'fulbright.nl'.

Mw. M.J. BEKINK
Executive Director

 

Mw. Drs. F.N. VAN DEN BOR 
Educational Adviser
Fabienne van den Bor werkt sinds 2002 bij het Fulbright Center, waar zij tot begin 2013 programmacoördinator was van het Campus Scholarship Program en daarna van functie veranderde en nu verantwoordelijk is voor het kennis- en expertisecentrum en het zogenaamde Individual Counseling Program. Voordat zij in dienst trad bij het Fulbright Center was zij zeven jaar werkzaam in de loopbaanadvieswereld. Zij is alumna van het Campus Scholarship Program en studeerde na haar eindexamen vwo een jaar aan de University of Kansas in Lawrence. In Nederland rondde zij Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam af. Voor het vrije onderdeel van deze studie keerde zij terug naar de University of Kansas om Public Relations en Massacommunicatie te studeren aan de William Allen White School of Journalism and Mass Communications. Zij is lid van de National Association of College Admission Counselors (NACAC), NAFSA: Association of International Educators, de European Association for International Education (EAIE) en de International Association for College Admission Counseling(IACAC).

Mw. R. BISHOP
Program Officer Teacher Programs

Mw. E. FRIS
Program Assistant

Mw. M. HARING
Financial Administrator

Mw. M. KOLSTEREN, MA
Program Officer Campus Scholarship Program
Manon Kolsteren studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Amsterdam, waar ze een research master afrondde in Media Studies. Zij nam tijdens haar bachelor American Studies deel aan een uitwisselingsprogramma met het College of Charleston in Charleston, South Carolina.  Ze heeft haar master-onderzoek gedaan In New Orleans en in Florida en in North Dakota gewoond. Ze heeft als stagiaire meegewerkt aan de organisatie van de viering van 65 jaar Fulbright-programma in Nederland en in dat kader een boek met interviews met alumni gepubliceerd onder de titel 'In Amerika heb ik ruim leren denken'. Vanaf april 2014 werkte ze als Test Center Administrator bij het Fulbright Center en vanaf 1 maart 2016 is zij verantwoordelijk voor het Campus Scholarship Program en de groepsuitwisseling van docenten. Zij is lid van de International Association for College Admission Counseling (IACAC).

Mw. Drs. L. PIETERSEN
Program Coordinator Fulbright Program
Linda Pietersen trad in dienst van de Netherlands America Commission for Educational Exchange op 1 november 2000. Zij is verantwoordelijk voor het Fulbright-programma. Dit omvat zowel de Nederlandse studenten, promovendi en hoogleraren die naar de VS gaan voor studie, onderwijs en onderzoek, als de Amerikaanse studenten, promovendi en hoogleraren die naar Nederland komen. Zij verzorgt het traject rondom de werving en selectie van de bursalen, en bereidt ze voor op hun vertrek naar de VS of de komst naar Nederland. Linda heeft Europese studies aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Daarna heeft zij acht jaar als programmacoördinator van een internationale postdoctorale opleiding environmental management aan dezelfde universiteit gewerkt.

Mw. R.J. SAYA
Program Officer J-1 Internship Visa Program
Ramona Saya trad in november 2006 in dienst bij het Fulbright Center. Zij studeerde International Business and Management Studies aan de Haagse Hogeschool en werkte korte tijd als assistent supervisor bij een grote winkelketen. Zij voert het Internship Visa Program uit. Verder voert zij ondersteunende taken uit voor verschillende programma's.